Busy Bessy Creatief

Totaal aantal pageviews

zaterdag 17 maart 2012

Zoef... mijn paashaas (1)


Aangenaam kennis te maken..., mijn naam is Zoef. Ik ben nog in ontwikkeling, maar het duurt niet lang meer of ik ben mooi aangekleed en met pluimstaart te bewonderen....
Ik kom uit het boekje van Arne & Carlos breien op hun paasbest.

Ja..., ik vond het nog een flink werk om Zoef te breien. Al die korte naaldjes - ik bedoel weinig steken - en dan met 5 naalden breien.. Zoef wordt helemaal uit één stuk gebreid, alleen de oren moet je eraan naaien. Onder de armen en in het kruis moet je wel wat steekjes maken met de loshangende draadjes.

Nu ben ik nog een truitje aan het maken voor Zoef. Ik vind de truitjes uit het boek niet zo leuk. Ze zijn erg grof gebreid, gewoon niet zoals ik het mooi vind.
Zodra mijn truitje klaar is, komt er een patroontje van. En er zullen nog wel wat kledingstukken volgen. Misschien een broekje waar de pluimstaart doorheen kan steken, een stoere sjaal en sokken of beenwarmers..., ik weet het nog niet precies...



Fijn weekend allemaal!

19 opmerkingen:

  1. Kijk dat nou!!!! WOW. En wat een gepriegel zo te lezen ..... Zoef is schitterend meis. Kan niet wachten tot hij aangekleed is!!!!! WOW!!!!!

    Een heel fijn weekend!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey meis,ook alweer vroeg op ;-) leuk je haas en wat past zijn truitje mooi bij je paas-eieren, fijn weekend,groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goeiemorgen vroege vogel:-)
    Hij is leuk! Ik vind die lange lijs-achtige poppen zo lief. Ik ben benieuwd wat je 'm aantrekt.... Groeten, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is Zoef leuk. En ik ben nu al benieuwd naar welke kledingstukken hij gaat showen!
    Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk kennis te maken met Zoef , en de truitjes uit het boek vond ik ook niet zo leuk voor in het voorjaar bij ons......en je schaaltje met eieren vind ik ook heel mooi.....
    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zoef en de paaseieren zien er leuk uit. Knap dat je dit allemaal zo mooi kunt maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaahhh!!! Die is leuk geworden en zijn truitje al net zo! Ongelofelijk knap gedaan. Dat zal zeker een heel werk zijn geweest, maar zeker de moeite waard!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, wat leuk zeg, wat ziet Zoef er mooi en schattig uit!! Het lijkt me inderdaad een hele klus...! Nu nog een garderobe, maar zo te zien is dat jou wel toevertrouwd! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zoef is een lieverd, dat zie je nu al. Leuk dat je zelf een ander truitje ontwerpt. En misschien ook nog meer.
    He, en wat een bak met mooie paaseieren en ook zo netjes gebreid!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. OOOOO wat is zoef leuk, ik ben van plan om hem ook te breien en wat de truitjes betreft, dacht ik dat ook, wel leuk voor een kouder seizoen, kijk uit naar de kleertjes die je van plan bent te breien.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat istie leuk zeg! Het outfitje gaat helemaal bij de paasballen passen! De mijne is net af (ze komt morgen op m'n blog) en heeft een jurkje aan. moet alleen nog een naam voor haar verzinnen....
    groetjes Janine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is Zoef toch prachtig, super leuk. Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een scheetje en wat zal hij er straks mooi uitzien, op z'n Paasbest!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Zoef, Je ziet er al heel erg schattig uit, ben benieuwd naar je trui en hoe je er uitziet als je helemaal klaar bent. tot gauw.

    zonnig weekend, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zoef ziet er echt leuk uit en straks ook nog met verschillende kleertjes. Zoef, je treft het dat je zo'n prachtig plekje bij Elizabeth hebt. Bofkont! Groeten van Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Elizabeth, ik heb weer even bij je 'bijgelezen'. Wat leuk weer allemaal. Je ajourpatroontje vind ik ook erg leuk. Leuk voor een wit meisjesvestje... kon ik nou maar 'tijd' breien... Zoef is ook geweldig. ik vind die kleine naaldjes ook zo'n gepruts, maar hij wordt wel de moeite waard.
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Whaha, dat krijg je als je in omgekeerde volgorde het weekend van je mede bloggers doorleest. De trui van Zoef was eerder klaar dan Zoef zelf, volgens mijn route ;) Nou, ik vind Zoef hartstikke leuk! En je hebt hem wel snel gebreid. Dat krijg je ook met zo'n naam ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ja wat een geduld om hem te maken met al die 5 naalden, wat een gepruts. Respect dat het je is gelukt! Hij is fantastisch! Heel mooi! Ik wil hem ook....... zucht....ben nog maar aan het begin met het eerste pootje....zal bij mij nog wel ff duren....van de zomer misschien hihi...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...